Close
laatste modellen
  • Leder schort V-BAR
    Het Lederen Schort V-BAR model M is het meest gangbare model schort. Geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden, binnen en buitenshuis. Prijs v.a. €100,- Dit model schort is verkrijgbaar in verschillende kleuren hoofdleer met een variatie aan kleuren voor de band. De band loopt aan een zijde van onder door naar boven waar deze vervolgens overgaat in de nek lus. Naast de kleuren zijn er ook variaties in de sluiting van de nekband en heup sluiting. Beschikbare modellen zijn te vinden in de webwinkel. Als u speciale wensen heeft of uw naam en of logo in het schort wil laten graveren kunt u het best contact met mij opnemen.    
  • Kinderschoen blauwbloem
    Model: Kinderschoen maat 23 Uitvoering: Deze schoenen zijn gebaseerd op een derby en gemakt met een combinatie van leer en textiel. De leren neuzen zijn opgebouwd uit 4 lagen leer die variëren in blauw kleur. De zijpanden zijn aan de buitenzijde textiel met bloem bedrukking. De zolen zijn van rubber en extra flexibel. Prijsindicatie: een model zoals deze zal ongeveer € 200,- kosten (afhankelijk van gebruikte materialen en speciale wensen)

Persbericht

FJorritsma is het label (sinds 2013) waaronder Fedde Jorritsma (geb. Juni 1976) schoenen ontwerpt en produceert. Fedde heeft zich met namen toegelegd op het ontwerpen en maken van mannenschoenen. Vaak hebben de schoenen een klassieke achtergrond met een eigentijds karakter. Alle schoenen zijn uniek en volledig handgemaakt, “one of a pair” zoals Fedde het graag noemt.

Het overgrote deel van de schoenen zijn in eigen beheer geproduceerd. Deze schoenen worden vervolgens aan geboden in de gemaakte maat. Uiteraard kan Fedde in overleg een bepaald model in een maat naar keuzen maken. Ook kan een opdrachtgever zijn voorkeur uitspreken wat betreft kleur en afwerking. Alle schoenen worden in beginsel gemaakt in “confectie” lengte en breedte maat, bij opdracht worden deze uiteraard opgemeten.